Horvaatide peatreener: meil on tõrvikuloopijate pärast häbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia koondise ründaja Mario Mandžukic uurib, kas plahvatuse ohvriks langenud turvatöötajaga (keskel) on kõik korras.
Horvaatia koondise ründaja Mario Mandžukic uurib, kas plahvatuse ohvriks langenud turvatöötajaga (keskel) on kõik korras. Foto: SCANPIX

Horvaatia jalgpallikoondise peatreener Ante Cacic lausus kommentaariks Horvaatia-Tšehhi mängus aset leidnud inetute intsidentide kohta, et suuremal osal horvaatidest on huligaanide pärast äärmiselt piinlik.

«Usun, et umbes 90 protsendil Horvaatia toetajatest on praegu kogu Euroopa ees väga piinlik. Mängijad on väga nukrad. Nad on uhked, et saavad Horvaatia särki kanda, kuid oleme väga-väga kurvad, ehkki tegime hea mängu,» sõnas Cacic.

«Kui juhtuvad sellised asjad, siis on äkki parem, kui me üldse ei mängi...» tõdes Ivan Perisic, kellest vaid meetri kaugusel plahvatas horvaatia fännide poolt murule visatud pürotehniline seadeldis. Seda samal hetkel üles korjata üritanud turvatöötaja, kellel vedas, et seade ei plahvatanud otse tema käes, andis oma järgnevate žestidega kolleegidele mõista, et kaotas vähemalt ajutiselt kõrvakuulmise.

Horvaatia fännide tõttu katkestati tänane D-grupi kohtumine kümmekond minutit enne lõppu, sest poolehoidjad pildusid staadionimurule pürotehnikat ja läksid tagatipuks tribüünidel kaklema. Kui mäng jätkus, lõid tšehhid penaltist 2:2 viigivärava ja selle seisuga kohtumine ka lõppes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles