Lewis Hamilton: teised piloodid vinguvad uskumatult palju

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Vormel-1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton ei mõista kaaspiloote, kes peavad Bakuu tänavarada liialt ohtlikuks. Aserbaidžaani pealinn võõrustab sel nädalavahetusel vormel-1 etappi esimest korda.

Pärast eilseid vabatreeninguid avaldasid näiteks McLareni sõitja Jenson Button ja Hamiltoni tiimikaaslane Mercedesest Nico Rosberg arvamust, et Bakuu rajal on liiga vähe turvaalasid ja mõned kurvid on liiga ohtlikud.

«Mõned piloodid vinguvad liiga palju ja iga asja peale, see on selge. Ma garanteerin teile, et peasirge on tõesti väga ebatasane ja vibratsiooni tõttu pole esimesse kurvi kuigi lihtne minna. See on raske, aga see kõik käib võidusõidu juurde,» rääkis Hamilton portaali Crash.net vahendusel.

«Osad sõitjad tahavad, et kõik oleks sujuvam kui kunagi varem. Nii ei jää ju radadele mingit elu ega iseloomu järgi! Ka Monaco on ohtlik ja mina naudin seda. Nii seal kui Bakuus on vaja kindlust ja munade olemasolu,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles