Inglismaa fänn tegi nõrgalt esinenud ründaja kojusaatmiseks korjanduse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling.
Raheem Sterling. Foto: Phil Oldham/Sportimage/PA Images

Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Raheem Sterling on EM-finaalturniiril esinenud nii kahvatult, et koondise fänn Aaron Bamford otsustas veebisaidil JustGiving avada korjanduse Manchester City mängija kojulennutamiseks.

«Vaadakem tõele näkku, meil on kõigil kõrini sellest, et ta ei suuda äärelt karustusalasse vähegi normaalseid palle anda. Toome poisi koju ja siis ei pea me enam pead käte vahele peitma, kui tuulehoog ta ümber lükkab,» seisis korjanduse kirjelduses.

Õige pea tuli välja, et Bamfordi tegelik eesmärk oli koguda vähemalt 200 naela kohaliku hooldekodu tarbeks ja ettevõtmise Sterlinguga sidumine oli nali.

Ründaja nigel vorm on siiski tõsiasi ja Inglismaa peatreener Roy Hodgon võib B-alagrupi viimases kohtumises Sterlingu ning samuti pettumuse valmistanud Harry Kane'i asemel algkoosseisus platsile saata Jamie Vardy ja Daniel Sturridge'i. Vardy ja Sturridge sekkusid neljapäevases matšis Walesiga vahetusest ja lõid ka värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles