100 meetri vabaujumise põnevast duellist väljus võitjana Degtjarjov

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pjotr Degtjarjov.
Pjotr Degtjarjov. Foto: Mihkel Maripuu

Meeste 100 meetri vabaujumise põnevast duellist väljus võitjana Pjotr Degtjarjov, kes läbis distantsi ajaga 51,30.

«Ajaga ma rahule ei jää, aga võit on võit ja tiitel sai kaitstud,» lausus Degtjarjov Eesti ujumisliidu Facebooki lehele. «Distantsi teises pooles nägin, et Andri läheneb ja hakkasin kiirendama, aga lihtsalt ei liikunud edasi,» lisas ta.

Hõbemedali kaela saanud Andri Aedma läbis distantsi ajaga 51,43. «»Kordasin isiklikku rekordit, seega jään oma esitusega rahule,» lausus Aedma. «Tunne oli suurepärane ja terve distantsi vältel jälgisin, mida Pjotr teeb,» lisas ta. «Eesmärgiks oli talle võimalikult vähe kaotada, oleks distants vaid paar meetrit pikem olnud.» Kolmanda koha sai Daniel Zaitsev, kes läbis distantsi ajaga 51,89.

Spordiklubi Garant naiskond (koosseisus Alina Kendzior, Maria Harutjunjan, Laura Tolmats ja Maria Romanjuk) ujus Eesti meistrivõistluste teisel võistluspäeval 4x50 meetri kombineeritud teateujumise Eesti rekordi. Naiskond läbis distantsi ajaga 1.57,67. Varasem rekord kuulus TOPi Ujumisklubi naiskonnale (1.58,10).

Audentese Spordiklubi meeskond (Ralf Tribuntsov, Martti Aljand, Priit Aavik ja Pjotr Degtjarjov) ujus 4x50 meetri kombineeritud teateujumise Eesti rekordi. Meeskond läbis distantsi ajaga 1.41,10. Ka varasem rekord kuulus Audentese Spordiklubile (1.42,80).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles