Hollas ja Soomets kaotasid U20 EMil kohamängude avaringis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heleene Hollas
Heleene Hollas Foto: volley.ee

Türgis Antalyas toimuvad rannavõrkpalli U20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused on meie paaride jaoks paraku lõppenud. Heleene Hollas ja Liisa Soomets langesid konkurentsist play-off´i avaringis, Stefan Kaibald ja Markus Uuskari jäid pidama alagrupiturniirile. Neidudele EM-ilt seega 17. ja noormeestele 25. koha jagamine.

Väljalangemismängudes oli Hollasel ja Soometsal kohe pureda korralik pähkel, sest vastu tuli EM-i naisteturniiriks parima asetuse saanud kodupubliku suured lemmikud Merve Nezir ja Yaren Sencel. Avageimi võitsid türklannad 21:14, teises suutsid Kristjan Kaisi hoolealused rohkem vastupanu osutada, ent lõpuks tuli siiski vastaste 21:18 paremust tunnistada. Matš kestis 38 minutit, kirjutas volley.ee.

Alagrupist edasipääsu tagas meie neidudele Šveitsi duo Esmée Böbner/Jill Frangi 21:18, 21:18 alistamine teise vooru kohtumises. Avamängus olid nad mõlemas geimis jäänud 14:21 alla lõunanaabrite paarile Tina Graudina/Anastassija Kravcenoka ja alagrupi viimases kohtumises tuli turniiril neljandat paigutust omavate hollandlannade 10:21, 13:21 edu tunnistada.

Stefan Kaibald ja Markus Uuskari avasid meesteturniiri samamoodi kaotusega lätlastele, kui neljapäeval jäädi Mihails Samoilovs/Aleksandrs Nasonovsile alla 16:21, 14:21. Reedel oli meie paar väljakul enam kui poolteist tundi, ent paraku tuli mõlemas tasavägises kohtumises platsilt kaotajana lahkuda. 

Itaalia paar Valerio Vendetti/Maurizio Montanari alistas meie noormehed 21:14, 19:21, 15:12. Norrakate Martin Kløvfjell Olimstad/Jakob Solgaard Thelle võidunumbrid olid 21:19, 14:21, 15:11. Seega Kaibald ja Uuskari alagrupis kolme parema sekka ehk edasipääsu tagavale kohale ei jõudnud ja jäid EM-il jagama 25. kohta. Otse play-off'i teise ringi pääsesid maksimaalsed üheksa geimi platsil veetnud norrakad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles