Neljapaat jättis Raja seljahäda tõttu MK-etapi pooleli

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä (vasakult), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä (vasakult), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo. Foto: Fred Killing

Täna Poznani sõudmise MK-sarja viimase etapi vahesõidus startima pidanud Eesti paarisaeruline neljapaat (Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo) pidi Allar Raja seljavigastuse tõttu jõuproovi pooleli jätma.

Sindist pärit neljakordne Euroopa meister Raja vigastas selga nädalapäevad tagasi Viljandi laagris rassides, vahendab soudeliit.ee.

«Tegime tugeva treeningtsükli ning pingutuse foonil tekkis seljale ülekoormus. Edasist silmas pidades on ainuõige otsus täna loobuda ning keskenduda vigastusest taastumisele,» hindas Raja terviseprobleemi olemust.

Eesti sõudjate füsioterapeut Liisbet Puust kinnitas, et olukord on kontrolli all ning puhkepäevade järel peaks tippatleedi tervis taastunud olema.

«Õnneks on tegemist lihtsama probleemiga ning viga saanud lihas nõuab veidi vaikust ja rahu. Midagi tõsist lahti ei ole,» rahustas Puust.

Reedel eelsõidus Saksamaa, Suurbritannia ja Itaalia järel neljandaks jäänud Eesti nelik pidi täna kell 16.50 finaalipääsmeid jagavas vahesõidus startima koos Suurbritannia, Itaalia, Poola, Šveitsi ja Tšehhiga. Eelsõitudest jõudsid pühapäeval sõidetavasse finaali Saksamaa ja Austraalia. Finaali jõudsid tänase vahesõiduga Itaalia, Poola, Suurbritannia ja Šveits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles