Ronaldo lõi penalti posti ja Portugal jäi Austria vastu nullile (3)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli EM-finaalturniiri teise mänguderingi lõpetasid F-grupi meeskonnad Portugal ja Austria. Ehkki Cristiano Ronaldol oli 79. minutil kasutada penalti, lõi portugallaste suurim staar selle posti ja mäng lõppes 0:0 viigiga. See tähendab, et Portugal jätkab F-grupis kahe punktiga kolmandal kohal, Austria teenis aga oma esimese punkti. Viimases voorus mängivad portugallased Ungariga, Austria kohtub aga Islandiga.

Portugal - Austria 0:0 (0:0)

79. min eksis Ronaldo penaltil

Alagrupi seis: 1. Ungari 4 p, 2. Island 2, 3. Portugal 2, 4. Austria 1

Enne mängu:

Avaringis pidid mõlemad üle elama suure pettumuse, kui Portugal asus Islandi vastu juhtima, ent lubas vastastel viigistada ja leppiski 1:1 viigiga. Austria oli Ungari vastu pigem soosik, ent kaotas kindlalt 0:2. Palju peaks täna olema tõestada Cristiano Ronaldol, kes sattus avamängu järel naerualuseks, kuna kurtis, et Island ei mänginud Portugali vastu piisavalt ründavas stiilis.

Meeskondade viimane omavaheline mäng jääb 1995. aastasse, siis kuuluti 1996. aasta EM-valiksarjasse samasse alagruppi. Portugal võitis kodus 1:0, Austrias tehti aga 1:1 viik. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles