Jalgpalli otsepilt: Flora alistas võõrsil ülikindlalt Rakvere Tarva (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas võõrustas hiljuti peatreenerit vahetanud Rakvere Tarvas pühapäeval kell 13.00 algavas 16. vooru kohtumises valitsevat meistrit FC Florat. Pealinna meeskond ei lasknud ennast üllatada ja alistas seisuga 5:0 Tarva, esimesed neli väravat kanti Rauno Alliku nimele ja 90. minutil realiseeris veel penalti Albert Prosa.

Postimees tõi mängu otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

Teistes lõunastes mängudes tuli Tallinna FC Infonet välja kaotusseisust ja võitis Pärnu Linnameeskonda 3:1, Infonet alistas omakorda 4:1 Tartu Tammeka.

Enne mängu:

Floral on tabelis 28 punkti, mis annab neile neljanda koha ja jätab esikolmiku üheksa kuni kuue punkti kaugusele. Tarvas on seni teeninud 15 mängust vaid ühe viigipunkti ja on tabelis viimane, väravate vahega 7:43. Eelmises mängus Tartu Tammekaga juhendas meeskonda esmakordselt uus peatreener Urmas Kirs, ent sellegipoolest kaotati 0:1. Esimene omavaheline mäng Floraga peeti kevadel juba teises voorus, siis võitis Flora Tallinnas tänu Sakari Tukianeni viiele väravale ja Markus Jürgensoni penaltile 6:0.

Tarva peatreener Urmas Kirs: «Eelmine mäng näitas, kui püüdlikult ja kohusetundlikult üritasid mängijad meie plaane ellu viia. Kohati isegi liiga kramplikult. Sellelt platvormilt on aga hea edasi liikuda ja me teame, et suured tulemused on meie endi teha. Olen kindel, et kõik mängijad, kes pühapäeval Florale vastu astuvad, annavad oma parima vastavalt oma oskustele ja võimetele. Kui JK Tarvas ei ole allaandja, siis ei ole seda ka meie 12. mängija!»

Tarva ründaja Siim Rannamäe: «Seekordne vastane on kõva pähkel. Tuleb põnev mäng, seda enam, et meie omavaheline teine kohtumine toimub koduväljakul. Muutused ja uus hingamine on meeskonnale hästi mõjunud. Me ei anna alla, mitte kunagi!­»

Flora peatreener Norbert Hurt: «Rakvere on vaikselt ennast käima saanud, neil on vahetunud ka treener ja selgelt on muutunud meeskond tugevamaks. Valmistume selleks mänguks nagu igaks teiseks mänguks. Vaatame üle olulised kohad, kus me peame olema tugevad. Mäng tuleb kindlasti võitluslik, Rakvere tõenäoliselt keskendub rohkem kaitsetööle ja vasturünnakutele.»

Flora ründaja Albert Prosa: «Meie eesmärgiks on näidata ilusat jalgpalli, lüüa palju väravaid ja teha kõik, et vastastel kerge ei oleks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles