Jalgpalli otsepilt: tabelijuht Levadia lõi Paidele neli vastuseta väravat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 16. voorus olid vastamisi Tallinna Levadia ja Paide Linnameeskond. Postimehe telemängu võitis Levadia koguni 4:0.

Enne mängu:

Levadiat on 37 punktiga liigatabelis liider, ent Infonet jääb maha vaid ühe ja Nõmme Kalju kolme punktiga. Paide on tabelis kuues, kolme punkti kaugusel nende ees olevast Tartu Tammekast. Hooaja esimeses omavahelises mängus jäi Levadia Paides peale 1:0, kui Siim Lutsu penalti suutis Paide väravavaht Kert Kütt küll tõrjuda, ent tagasipõrkunud palli saatis Luts ise võrku. Levadiat ei saa tänases mängus aidata keskkaitsja Luc Landry Tabi Manga, kes on mängukeelu all.

Levadia abitreener Urmas Hepner: «Premium Liigas oli koondisemängude tõttu pikk paus, mida sisustasime ettevalmistusega hooaja teiseks pooleks. Ühtlasi saime pisut akusid laadida. Pühapäeval ootab meid Kadriorus Paide Linnameeskond, kes on kõikide meeskondade jaoks raske vastane. Meie eesmärgiks on ainult võit.»

Levadia poolkaitsja Pavel Marin: «Üle pika aja on tulemas Premium liigas mänguvoor. Kõik mängijad on mängunälga ja tahtmist täis, lähme Paide vastu täie tõsidusega väljakule kuna tänane hooaeg on näidanud, et kedagi ei tohi alahinnata ja eriti veel Paide Linnameeskonda, kes on suuri aeg-ajalt hammustanud. Eesmärgiks on võit iga hinnaga, et euromängudele minna vastu liidritena. Ootan palju publikut staadionile!»

Paide peatreener Meelis Rooba: «Peale koondisepausi võtame Kadriorus mõõtu tabeliliidri Levadiaga. Paide eesmärk on leida hea tasakaal nii ründe- kui ka kaitsemängus.»

Paide poolkaitsja Lauri Varendi: «Levadia on see hooaeg väga hästi esinenud ja seda näitab ka nende koht tabeli tipus. Tänu koondisepausile on meeskondadel olnud palju aega selleks kohtumiseks valmistuda ja kuna tegemist on juunikuu ainsa mänguga, siis on oodata väga tempokat lahingut, kus jõuvarusid kokku ei hoita. Kindlasti tahame sellest mängust punktilisa, milleks on vaja väga distsiplineeritult mängida ja enda võimalused realiseerida. Samuti ootame tribüünidele palju toetajaid, kellele hea esitus pakkuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles