Medalilootuste Rio peaproov jäi poolikuks

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat Andrei Jämsä (vasakult), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo.
Eesti paarisaeruline neljapaat Andrei Jämsä (vasakult), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo. Foto: Fred Killing

SÕUDMINE. Augustis peetavateks Rio olümpiamängudeks vormi koguv Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo oli lõppenud nädalavahetusel võistlustules hooaja viimasel MK-etapil Poznanis. Eestlased tulid Poolas starti aga vaid eelsõidus ja edasisest võistlemisest loobuti.

Laupäevasest vahesõidust otsustasid eestlased oma nimed maha tõmmata, kuna selgus, et seljahädaga kimpus olnud Raja ei saa siiski maksimaalselt pingutada ja Rio eel ei ole mõtet tarbetuid riske võtta.

«Selg sai poolteist nädalat tagasi veidi viga, jäi natuke kangeks. Järgmiste trennidega probleem eskaleerus. Ei pööranud alguses sellele ka eriti palju tähelepanu,» tunnistas Raja laupäeval enne kodumaale teekonna alustamist.

Sõudja sõnul liikusid Poznani MK-etapi eel asjad siiski paremuse poole ja nii otsustatigi starti minna. Eelsõit näitas aga ära, et riskida ikkagi ei tasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles