Taaramäe viimase etapi eel: ilmselt keegi mu üldvõitu ei ohusta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Kristjan Teedema

Eesti profirattur Rein Taaramäe, kes eile võitis Sloveenia velotuuri (kategooria 2.1) etapil teise koha ja jätkab üldliidrina, ütles enne tänast viimast etappi, et ilmselt keegi tema üldvõitu enam ei ohusta.

«Täna kui kala vees, omas tempos ilma paanikata ja usaldasin ainult enesetunnet. Ei mõelnud võidule, särgi kaitsmisele ega konkurentidele ja nii omas mullis kihutades tuligi võibolla parim resultaat, mida suutnuksin,» kirjutas Taaramäe oma Facebooki lehel.

«Enda ees startinud neli meest sain kõik kätte ja see aeglustas mind veidi, sest teadsin, et kollane särk jääb kindlalt selga ja sinna läks ka etapivõit. Minu eesmärk polnudki etappi võita, vaid tuuri kokkuvõtet kaitsta. Homme (täna- toim) ilmselt jõuga sõites keegi mu velotuuri võitu ei ohusta, kuid ebaõnn ja märg ilm võivad alati trikke teha, nii et enne finišeerimist Novo Mestos pole ka velotuur võidetud,» lisas Katjuša rattur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles