Rumeenia poolkaitsja: vedasime miljoneid inimesi alt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu Foto: JEFF PACHOUD/AFP

Rumeenia koondise keskväljamees Nicolae Stanciu oli pärast 0:1 kaotust Albaaniale pettunud ning tundis, et vedas miljoneid inimesi alt.

«Olen väga-väga pettunud. Mul pole enda väljendamiseks isegi sõnu. Vedasime miljoneid inimesi alt, kes meisse uskusid,» olid Stanciu mängujärgsed sõnad.

«Me kontrollisime mängu, kuid ei suutnud selgeid väravavõimalusi tekitada. Karistusalas puudus meil otsustavusest. Nad lõid poolaja lõpus värava ning see muutis kõike,» jätkas ta.

Rumeenia peatreener Anghel Iordănescu sõnas, et kui mänge ei võideta, ei olda ka edasipääsu väärt. «Tegime hea esituse Prantsusmaa vastu ning omasime mitmeid võimalusi Šveitsiga mängus. Tänane kaotus on Rumeenia jaoks raske. Kas ma arvan, et väärisime edasipääsu? Nii ja naa,» rääkis Iordănescu.

«Kui sa ei võida, siis sa ei vääri ka edasipääsu. Edasipääs oleks olnud selle põlvkonna jaoks suur autasu. Nad tegid omalt poolt kõik, et seda saavutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles