Zidane teeb oma mantlipärijast maailma kõige kallima jalgpalluri?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondise ja Torino Juventuse poolkaitsja Paul Pogba võib suvel siirduda Madridi Reali. Võimalik, et temast saab kõigi aegade kalleim jalgpallur.

Pogba agent Mino Raiola ütles Marcale, et tema klient on suur Zinedine Zidane’i fänn. Realis mängijana legendiks tõusnud Zidane sai talvel klubi peatreeneriks ning hetkel tundub, et mees jätkab ametis ka järgmisel hooajal. Ka tema siirdus omal ajal Reali just Juventusest, tõustes sellel hetkel maailma kõige kallimaks mängijaks.

«Meil on käsil läbirääkimiste esimene etapp,» ütles Raiola, kinnitades, et kontakt Realiga on loodud. «Paul jumaldab Zinedine Zidane’i ja loomulikult mängib see otsuse langetamise juures rolli.»

Senine maailma kõige kallim üleminek toimus 2013. aastal, kui Real maksis Gareth Bale’i eest Tottenhamile veidi enam kui 100 miljonit eurot. Võimalik, et Pogba eest tuleb veelgi rohkem lauale käia. «120 miljonit, 140 miljonit? Paul on väärt nii palju kui klubi tema eest on nõus maksma,» ütles Raiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles