Rene Mandri avas hooaja Argentinas 78. kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Saaremaa velotuur

Argentinas alanud 1. kategooria mitmepäevasõidu Tour de San Luis avaetapi võitis grupifinišis itaallane Roberto Ferrari (Androni-Giocattoli). Esimese stardi Endura Racingu jalgrattameeskonnas tegi ka Rene Mandri, kes sai kirja 78. koha.

166 kilomeetri pikkuse võrdlemisi sileda etapi algfaasis põgenesid peagrupist hispaanlane Jesus Rosendo ja kohalik rattur Juan Lucero, kes aga said umbes 30 kilomeetrit enne finishit peagrupi poolt kinni püütud, vahendab Rattaprofid.ee.

Viimastel kilomeetritel lõhkus tuul peagrupi juppideks ning esimesse gruppi jäänud meestest näitas teravamat jalga Ferrari. Teise koha sai Maximiliano Richeze (D'Angelo) ning kolmas oli Jacopo Guarnieri (Liquigas). Mandri finišeeris grupis, mis kaotas võitjale 38 sekundit.

Halvasti läks täna enne tuuri algust üldarvestuse suurfavoriidiks nimetatud Colombia ratturil Mauricio Soleril (Movistar), kes kaotas võitjale üle 8 minuti.

Teisipäeval on tuuril kavas mägise lõpuga 156,6 kilomeetri pikkune etapp. Mitmepäevasõit lõpeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles