Tartu Maratoni eelsoojendus juba sel laupäeval

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maraton
Tartu maraton Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Kõikidel suusasõpradel on laupäeval 22. jaanuaril pärast Otepää MK etappi võistluspäeva suurepärane võimalus ka ise suusaradadele minna, sest just siis algab 40. Tartu Maratoni ühistreening, kus ei käi võistlus poodiumikohtadele, vaid heale enesetundele!


Korraldajad ootavad kõiki Tehvandi Spordikeskuse staadioni lähistele (300m stardijoonest edasi), et asuda ühiselt kell 16.00 Tartu Maratoniks suusakilomeetreid koguma.


Ühistreeningu rada kulgeb Otepäält Matule ja tagasi. Kogu distantsi pikkuseks on 22 km, aga soovi korral võib ka enne Matut otsa ringi keerata ja tagasi pöörduda.


Nii üheteistkümnendal kilomeetril Matu kontrollpunktis kui ka lõpetamisel pakume kõigile sooja teed. Osavõtjate registreerimine toimub vaid stardipaigas ning osavõtt on kõigile suusasõpradele tasuta.


Rada ei ole valgustatud, seega tuleks arvestada, et distantsi teine pool möödub hämaras ja soovi korral end varustada ka otsmikulambiga. Finiš on avatud kuni 18.00ni.

Auto parkimise eest peaks igaüks ise hoolitsema. Parkimisel tuleks silmas pidada Otepää MK korraldust (võistluspäev lõpeb kell 15.25). Täpsemat infot parkimise kohta leiab: http://www.tehvandi.ee/mk  

Pärast ühist suusatamist on kõik oodatud lihaseid lõdvestama Otepää Kultuurimajja toimuvale «Suusabaasi peole», kus jalakeerutuseks mängib vanu häid hitte ansambel Regatt. Pidu on tasuline (5 eurot)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles