Hamilton hakkab vaikselt lootust kaotama (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Euroopa GP-l vormeli seadistuse probleemidega hädas olnud Mercedese piloot Lewis Hamilton on MM-sarja võidu suhtes lootust kaotamas.

«Ma ei ole tuleviku suhtes enesekindel, kuid õnneks on mitmeid võidusõite veel ees,» rääkis Bakuus viiendana lõpetanud britt, kes jääb MM-sarja liidrist Nico Rosbergist maha nüüd 24 punktiga.

«Tundub, et Nicol on hea aasta, kuid ma ei ole veel valmis alla andma. Olen lihtsalt õnnelik, et sain mõnedki punktid. Olen helgemat tulevikku lootnud juba mõnda aega, kuid mootoriprobleemid on jätkuvalt aktuaalsed.»

Hamilton, kes palus võidusõidu ajal tiimilt juhiseid, et oma vormeli seadistus paika panna, kritiseeris ka FIA reegleid. «See on ohtlik, kui ma pean suure osa võistlusest rooli vahtima ning kõik, mis nad mulle öelda saavad, on see, et tegemist on vale lülitiga. Kas ma olen idioot? Raadioside keeld pidi peatama sõitjate abistamise, kuid tegemist polnud sõitja abistamise, vaid tehnilise probleemiga,» rääkis Hamilton.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles