Inglismaa peatreener: harjutame penalteid iga päev

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson
Roy Hodgson Foto: Nick Potts/PA Wire/Press Association Images

Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgson sõnas, et koosseisu taha eile 0:0 viigimäng Slovakkiaga ei jäänud. Samas oli mängupilt tema jaoks üllatav, sest Inglismaa suutis kolmandat mängu järjest domineerida.

«Ma tegelikult ei arvanud kunagi, et Inglismaa suudab kolm mängu selliselt domineerida. See pakub mulle rahulolu ning varem või hiljem peavad vastased maksma hakkama, kuna me tekitame nii palju võimalusi. Ühel päeval hakkame ka väravaid lööma,» oli Hodgson optimistlik.

«Ma ei ole nii kindel, et kui oleksin mänginud teise algkoosseisuga, oleks mängupilt väga erinev olnud. Me ju tekitasime võimalusi, aga lihtsalt ei löönud neid ära,» jätkas ta. Hodgsonilt küsiti ka, kas Inglismaa on väljalangemismängudes valmis ka penaltiseeriaks.

«Lööme penalteid iga päev, seega peame ootama ja vaatama. Kuid treeningul on neid muidugi teine asi lüüa kui staadionilt rahva ees. Me ei ole veel penaltite pärast hukule määratud, samuti ei ole me hukule määratud väravate mittelöömise eest. Usun, et kui suudame säilitada sellise intensiivsuse mängudes, suudame mängud ka normaalajal võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles