Hummels oli lähedal liitumaks Unitediga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mats Hummels.
Mats Hummels. Foto: LaPresse/Spada/LaPresse

Järgmisest hooajast Müncheni Bayernis mängiv Saksamaa koondise kaitsja Mats Hummels oleks peaaegu liitunud hoopiski Manchester Unitediga, kuid kuna klubi ei jõudnud Meistrite liigasse, otsustas mees Bayerni kasuks.

United soovis Hummelsit juba 2014. aastal, kui meeskonna peatreeneriks asus Louis van Gaal. Nüüd avaldas Hummels, et oli väga lähedal Inglismaale siirdumisele. «Ma soovisin liituda klubiga, mis suudab mulle pakkuda täispaketti,» rääkis sakslane.

«See tähendab, et klubi peab olema minu jaoks atraktiivne. Selline, kus olen juba ammusest ajast soovinud mängida. Samuti peab klubi olema sportlikult konkurentsivõimeline, mis tähendab ka osalemist Meistrite liigas. Ning kuna üks klubi kaotas viimasel hetkel Meistrite liiga koha, siis oli nendega liitumine välistatud. Võite ise pakkuda, millise klubiga tegemist oli,» vihjas Hummels Unitedile.

«Põhimõtteliselt on Inglismaa, Saksamaa ja Hispaania liigad sarnased ning ma näeksin end neis mängimas,» lõpetas Hummels intervjuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles