Võimas üleminek: Henrik Ojamaa jätkab karjääri Hollandi kõrgliigas

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Salzburgi vastu
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Salzburgi vastu Foto: Innsbrucki Wacker

Tulevaks hooajaks Hollandi jalgpallimeistrivõistluste kõrgliigasse kerkinud Go Ahead Eagles sõlmis lepingu Eesti jalgpalluri Henrik Ojamaaga. Klubi kodulehe teatel sõlmiti eestlasega kahe aasta pikkune leping, mida on võimalik veel ühe aasta võrra pikendada.

«Oleme Henrikut jälginud ja nägime mitmekülgset mängijat,» kiitis Go Ahead Eaglesi tehniline direktor Dennis Bekking klubi kodulehele eestlast. «Vaatamata noorele eale on tal juba palju kogemusi.»

Lõppenud hooajal esindas Ojamaa Austria esiliigas mänginud Innsbrucki Wackerit, kelle eest ta käis liigas väljakul 16 korda ja sai kirja 2 väravat.

Hollandis on 25-aastane eestlane varem esindanud Sittardi Fortunat. Inglismaal on ta kuulunud Derby County, Stafford Rangersi ja Swindon Towni ridadesse. Lisaks on ta mänginud Saksamaal Aacheni Alemannias, Soomes RoPSis, Šotimaal Motherwellis, Norras Sarpsborgis ja Poolas Varssavi Legias.

Eestlastest on Go Ahead Eaglesi ridades pallinud Sander Post, kes esindas klubi omal ajal Hollandi esiliigas.

Hollandi kõrgliiga järgmise hooaja esimeses voorus (6. augustil) läheb Ojamaa uus tööandja vastamisi Andres Operi kunagise koduklubi Den Haagi ADOga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles