Veri on paksem kui vesi: Modric reetis klubikaaslase plaanid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric (vasakul) rõõmustab koos koondisekaaslastega võidu üle.
Luka Modric (vasakul) rõõmustab koos koondisekaaslastega võidu üle. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EM-finaalturniiril eile õhtul peetud põnevusmängu Hispaania-Horvaatia üheks võtmehetkeks kujunes 72. minutil hispaanlaste kasuks määratud penalti. Horvaatia tähtmängija, vigastuse tõttu pingil istunud Luka Modric tõestas, et klubiline kuuluvus ei maksa rahvuskoondiste mängus kõigevähematki.

Nähes, et penaltit läheb lööma Madridi Reali kaitsja Sergio Ramos, andis Modric Horvaatia kaptenile Dario Srnale märku, et teab, kuhu ja kuidas Ramos kavatseb lüüa. Srna edastas info kiirelt horvaatide väravavahile Danijel Subasicile.

Seda märkas ka Hispaania poolkaitsja Sergio Busquets, kes omakorda midagi Ramosele kõrva sosistas. Lõpptulemusena oli Ramos nii suures segaduses, et saatis keset väravat kehvapoolse löögi, mille Subasic tõrjus. Lõpuminutitel tõi Ivan Perisici värava horvaatidele 2:1 võidu ja kergitas nad alagrupi võitjaks, teiseks langenud Hispaania peab aga minema seetõttu juba kaheksandikfinaalis vastamisi Itaaliaga.

«Penaltid on alati loterii. Aga Modric saatis Srna kaudu sõnumi, et oota, Ramos lööb alati väravavahist paremale. Ja nii läkski,» sõnas Subasic pärast mängu. Kui kohtumine lõppes, oli näha, et pahur Ramos käis ka juubeldavale Modricile midagi antud olukorra kohta lausumas.

Tagatipuks selgus, et penaltit pidanuks algselt lööma hoopis poolkaitsja Andres Iniesta. Enesekindel Ramos olevat aga palli endale nõudnud. «Pigem eksin penaltilöögiga nüüd kui play-off’is,» kõlas Ramose enda lühike kommentaar ebaõnnestumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles