Beljajeva sai parima Eesti vehklejana EMil kümnenda koha (3)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Beljajeva.
Julia Beljajeva. Foto: Tairo Lutter

Torunis toimuvatel vehklemise Euroopa meistrivõistlustel pääses ainsa Eesti naisvehklejana 16 parima hulka Julia Beljajeva. Veerandfinaali pääsu nimel vehkles ta rumeenlanna Simona Ghermaniga, kuid pidi vastu võtma 12:15 kaotuse.

Play-offi esimeses ringis alistas Beljajeva tulemusega 15:11 leedulanna Paulina Bajorunaite, teises ringis tunnistas Eesti vehkleja 13:12 paremust hispaanlanna Dora Kiskapusi.

Võistlustules olid ka Erika Kirpu, Kristina Kuusk ja Irina Embrich. Kripu kaotas avaringis 14:15 leedulannale Vikte Azukaitele. Kuusk jõudis napi 12:11 võiduga Nicktol Tali üle 32 hulka, kus tunnistas kindlalt rumeenlanna Ana Maria Popescu 7:15 paremust.

Valitsev Eesti meister Irina Embrich võitis esimeses ringis 15:11 hispaanlannat Alejandra Cisnerost, kuid kaotas seejärel 11:15 Ghremanile, kes hiljem ka Beljajeva turniiri lõpetas.

Lõpuprotokollis sai Beljajeva 10., Embrich 18., Kuusk 31. ja Kirpu 33. koha.

Järgmisena asub nelik EMil võistlustulle laupäeval, kui kavas on naiskondlik turniir.  

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles