Norbert Hurt: selge on see, et esimesest ringist soovime edasi pääseda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Meistrite liiga esimeses ringis kohtub valitsev Eesti meister FC Flora Gibraltari parima klubi Lincoln Red Impsiga. Flora juhendaja Norbert Hurt pole veel jõudnud vastase kohta palju infot hankida, kuid siiski tegi ta kindlaks, et videomaterjal Gibraltari klubi kohta on kättesaadav. 

«Põgusalt sai vaadatud, mis klubiga on tegemist. Sai veendutud, et videod nende mängudest on kättesaadavad,» rääkis Hurt TV Florale. «See on selge, et esimesest ringist soovime edasi pääseda. Selle eesmärgiga oleme tööd teinud.»

Võidu korral läheb Flora teises ringis vastamisi tõelise jalgpalli suurklubi Glasgow Celticuga. «Loomulikult on huvitav teada, mis meid ees ootab. Ennekõike keskendume siiski esimesele mängule ja me teame, et seal on vaja kõvasti tööd teha. Järgmisesse ringi pääsemise nimel tuleb võidelda.»

Meistrite liiga avaringi esimene mäng toimub 28. juunil Lilleküla staadionil. Pall pannakse mängu kell 19.

Täna seisab Floral ees kontrollkohtumine Šveitsi klubi St. Galleniga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles