Ferrari juht lubab üllatuste järel tiitli eest võidelda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene.
Maurizio Arrivabene. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskond pole tänavu teeninud ühtegi etapivõitu, kuid tiimi juht Maurizio Arrivabene püsib endiselt positiivsena ja usub ka tiitlivõitu.

«Ma ei ütle teile täpseid kuupäevi, kuid võin kinnitada, et meie insenerid ei maga. Peagi tulevad mõned üllatused, sest kõige vähem magavad meie kereinsenerid,» rääkis Arrivabene Motorsport.com-ile.

Ta selgitas, et ka tiitli võitmine on endiselt reaalne, kuigi Mercedese pilootide Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni edu konkurentide ees on juba üsna suur.. «Peame arvestama sellega, et Rosberg ja Hamilton võtavad üksteiselt punkte ära, teisiti oleks see keeruline. Hooaeg on pikk ja meil on olnud paar õnnetut päeva, samal ajal on Mercedesel vaid üks võistlus aia taha läinud. Kui neil peaks veel nii juhtuma, siis on meil lihtne punktitabelis tõusma hakata. Peame endasse uskuma ja olema positiivsed.»

MMi üldarvestuses on liider 141 punkti kogunud Rosberg, Hamilton järgneb talle 117 punktiga. Ferrari mehed Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen on vastavalt 96 ja 81 punktiga kolmandal ja neljandal kohal. Konstruktorite arvestuses on Mercedese edu Ferrari ees 81 punkti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles