Ungari peatreener: oleme suutnud turniiri käigus areneda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernd Storck
Bernd Storck Foto: SCANPIX

Ungari jalgpallikoondis tegi Euroopa meistrivõistlustel 3:3 viigi Portugaliga ja võitis F-alagrupi. Kaheksandikfinaalis kohtuvad tänavuse turniiri suurüllatajad E-alagrupi teise meeskonnaga, kelleks võib saada kas Belgia, Rootsi või Iirimaa.

«Mängisime täna paremini kui kahes esimeses mängus. Meeskond tegi suurepärase esituse,» kiitis ungarlaste peatreener Bernd Storck oma hoolealuseid. «Teadsime, et ees ootab raske mäng. Me tahtsime rünnata ja väravaid lüüa isegi siis, kui Portugal vahepeal viigistas. Müts maha minu meeste ees, sest nad on suutnud turniiri käigus areneda. Ungarlaste jaoks on see unistuste täitumine. Ma olen sõnatu.»

Ungari poolelt tegi suurepärase avapoolaja 37-aastane Zoltan Gera, kes pausi ajal pingile vahetati. «Tahtsin talle lihtsalt puhkust anda. Ta on ju 37! Täna tegi ta maailmaklassi partii,» selgitas peatreener.

Gera ise võrdles end hea veiniga: «Parim vein on vana vein ja vana vein läheb koguaeg veel paremaks. Ma olen selle üle tõeliselt õnnelik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles