Pettunud Rootsi peatreener: meil ei tule kunagi teist Zlatan Ibrahimovici (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Hamren oma meestega.
Erik Hamren oma meestega. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondis pidas eile viimase alagrupimängu jalgpalli EMil ja edasi ei pääsenud. Alagrupis viimaseks jäänud rootslaste peatreener Eric Hamren oli tulemustes pettunud.

«Olen väga pettunud. Rääkisime enne mängu sellest, kui uhke on Rootsit esindada ja üldse sellel EMil kohal olla, aga ma ei oleks oma mängijatelt väga palju rohkem täna paluda saanud. Olen nende üle uhke, kuigi kaotasime,» selgitas Hamren, kelle hoolealused jäid 0:1 alla Belgiale.

Jalgpallifännide jaoks oli rootslaste väljakukkumine kurvaks uudiseks, sest Rootsi staar Zlatan Ibrahimovic teatas enne matši, et selle EMiga tema koondiskarjäär lõppeb. Sama otsustasid 34-aastane väravavaht Andreas Isaksson ning 33-aastane Kim Källström.«Kas me avastame uue Zlatani? Ei, ta on eriline mängija, teist temasugust pole. Ma ei usu, et Rootsi-suguses väikeriigis leidub veel üht sellist mängijat nagu tema,» nentis rootslaste loots.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles