Eesti maadleja saavutas juunioride EMil viienda koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Vititin ja Helary Mägisalu
Artur Vititin ja Helary Mägisalu Foto: Erakogu

Rumeenias Bukarestis jätkuvatel juunioride Euroopa meistrivõistlustel saavutas Eesti kreeka-rooma maadleja Artur Vititin raskekaalus (-120 kg) 5. koha.

Pronksikohtumisse jõudis Vititin läbi vaba kvalifikatsiooniringi, punktikaotuse hõbeda võitnud Venemaa sportalasele Nikolai Izmailovile ja lohutusringi võidu Azerbaidžaani maadleja Adam Jalilovi üle. Seekord tuli Vititinil tunnistada valgevenelase Pavel Rudakovi paremust.

Denis Bolunov (-66 kg, Korrus3) saavutas kvalifikatsiooniringis väärt võidu soomlase Toni Ojala üle, kes on 2014. ja 2015.a Euroopa kadettide meistrivõistluste pronksmedali võitja. 1/8 finaalis tuli Bolunovil aga tunnistada Venemaa sportase Gleb Batianini paremust, kokkuvõttes platseerus Bolunov 14. kohale.

Helary Mägisalu (-55 kg) oli kvalifikatsiooniringis vaba, seejärel 1/8-finaalis andis ta tubli lahingu Ararat Manucharyanile (Armeenia), kuid napp punktikaotus 1:2 tuli siiski vastu võtta. Kokkuvõttes Mägisalule 11.koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles