Sabonis hakkab mängima Duranti ja Westbrooki kõrval

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orlando Magic võttis Domantas Sabonisise 11. valikuna ning vahetas mehe seejärel Oklahoma City Thunderisse.
Orlando Magic võttis Domantas Sabonisise 11. valikuna ning vahetas mehe seejärel Oklahoma City Thunderisse. Foto: Brad Penner/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA toimus möödunud ööl järjekordne draft ehk uute mängijate liigasse valimine. Leedu korvpallilegendi Arvydas Sabonise poeg Domantas valiti NBAsse 11. valikuna.

Esimesena oli õigus teha oma valik Philadelphia 76ersil, kes otsustas valida 19-aastase ääremängija Ben Simmonsi. Teisena võttis Los Angeles Lakers samuti ääremängija Brandon Ingrami. Bostoni Celtics värbas kolmanda valikuna endale Jaylen Browni.

Esimese Euroopa mängijana valiti liigasse neljandana Dragan Bender, kelle uueks meeskonnaks sai Phoenix Suns. 18-aastane horvaat mängis möödunud hooajal Iisraeli klubis Tel Avivi Maccabi. Kokku valiti avaringis üheksa eurooplast.

Leedu tulevikulootus Domantas Sabonis oli drafti 11. valik. Orlando Magic otsustas aga mehe vahetada Oklahoma City Thunderisse. Vahetustehingu tulemusena liikus Magicusse Serge Ibaka, Thunder sai peale Sabonise veel Victor Oladipo ja Ersan Ilyasova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles