Rooney: peame Islandit karistama (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Laskowski/PRESSFOCUS/SIPA/Laskowski/PRESSFOCUS/SIPA

Jalgpalli EMi kaheksandikfinaalis kohtuvad Inglismaa ja Island. Inglismaa koondise kapteni Wayne Rooney hinnangul tuleb neil Islandi vastu mängida kõrge tempoga jalgpalli.

«Peame mängima kõrge tempoga. Jah, neil on suurepärane teekond olnud, kuid meie peame olema halastamatud ning neid karistama,» rääkis Rooney Eurospordile.

«Nägin neid viimati mängimas juba mõnda aega tagasi. Siis nad kohtusid Hollandiga ning mängisid väga organiseeritult ning neid oli raske lahti murda,» jätkas Rooney, kes ise mängis Islandi vastu viimati 12 aastat tagasi, kui lõi 6:1 võidumängus kaks väravat.

Rooney sõnul pole tal vahet, et EMil pääsesid kohamängudesse ka Wales, Põhja-Iirimaa ning Iirimaa. «Minu jaoks on oluline, et Inglismaa sai edasi. Wales, Põhja-Iirimaa ja Iirimaa on meie konkurendid. Mind ei huvita, kas nad said edasi või mitte.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles