Verstappen: Red Bulliga pole vaja nii palju pingutada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen tähistab elu esimest etapivõitu.
Max Verstappen tähistab elu esimest etapivõitu. Foto: SCANPIX

Pärast vormel-1 sarja esimest nelja etappi Toro Rossost Red Bulli edutatud Max Verstappen on enda kohta õppinud palju. Nelja etapi Red Bulliga läbitud etapi järel rääkis mees, et enam ei ole vaja gaas põhjas lõpuni pingutada, et jõuda kvalifikatsioonis viimasesse vooru.

«Ma mõistan autot palju rohkem. Tegemist on suurepärase masinaga ning mul puudub vajadus sõita viimasel piiril,» rääkis 18-aastane vormelipiloot. «Ütleme nii, et esimeses kvalifikatsioonivoorus pole vaja sõita 100 protsendiga, sest edasi pääseb ka 92 protsendiga,» viitas Verstappen Toro Rosso ja Red Bulli erinevusele.

«Samas läks mul aega, et autoga ära harjuda. Võitlesin poolteist aastat, et jõuda esikümnesse ning pääseda viimasesse kvalifikatsioonivooru. Kogu see aeg sõitsin oma võimete piiril. Red Bulliga on aga lähenemine teine ning mul oli vaja mõnda võistlust, et asjadest aru saada.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles