Rootsi sporditäht käperdas ja tõukas klubis naist ning võeti vahi alla

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei.
Rootsi politsei. Foto: SCANPIX

Rootsi väljaande Expressen teatel vahistas politsei tuntud Rootsi sportlase, keda kahtlustatakse seksuaalses ahistamises ja vägivallas. Süüdistatava nime ei ole avalikustatud, kuid tegemist on Expresseni kinnitusel nii kodumaal kui ka välismaal endale nime teinud mehega, kes on osalenud ka olümpiamängudel.

Süüdistus puudutab eelmisel nädalal aset leidnud juhtumit, kui sportlane läks ööklubisse ja lähenes seal õhtu jooksul kahel korral füüsiliselt ühele naisterahvale. Kui naine käperdamise peale ütles, et ei soovi sportlasega tegemist teha, tõukas too naist, nii et naine kukkus ja kaotas hetkeks teadvuse. Ohver viidi haiglasse ning turvamehed võtsid sportlase kinni.

Esialgu kahtlustati sportlast ka politseinikele vastu hakkamises, kuid see süüdistus ei leidnud tõendamist. Sport Expresseni teatel kirjeldasid kohalviibijad, et sportlane oli alkoholijoobes. Expresseni sõnul on vastavat alaliitu juhtunust teavitatud, kuid sportlase nime ei taheta avalikustada enne, kui uurimine on lõpule jõudnud. Väljaanne sai ühendust ka sportlase treeneriga, kes lausus vaid, et ootab samuti uurimise tulemused ära, enne kui kommentaare jagab. Sama ütles üks sportlase esindajatest, teine soovitas aga kommentaari küsida sportlaselt endalt. Sportlane otsustas aga väljaande arupärimistele mitte vastata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles