Subbotin ja uus brasiillane käisid Kaljuga laagris

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin Legnica Miedzi särgis.
Igor Subbotin Legnica Miedzi särgis. Foto: Facebook / MiedzLegnica.eu

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond pidas Otepääl laagrit, kus osalesid koos tavapäraste kaljukatega ka Igor Subbotin ja uus välismaalane.

Kalju pressiesindaja Rait Roop kinnitas Soccernet.ee-le, et nii Subbotin kui Carlos Eduardo Santos Pereira tõesti laagerdasid kaasa, aga see on praegu ka kõik. «Subbotin hetkel veel lihtsalt treenib meiega, liitumisest on väga vara rääkida. Brasiillasega seoses teevad treenerid otsuse, kui selleks on õige aeg. Hetkel keskendub meeskond euromängudeks valmistumisele,» rääkis Roop Soccernet.ee-le.

23-aastane äär Santos Pereira mängis viimati Bosnia ja Hertsegoviina liigas Branitelj Mostaris, kus lõi 17 mänguga kaks väravat. Subbotin veetis aasta esimese poole koos Artjom Artjuniniga Poola esiliigas Legnica Miedzis, kus ametlikes mängudes jäi 25-aastasel ründajal kümne kohtumisega väravate arve avamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles