Mourinho võib Reali eest ära napsata jalgpallimaailma ühe kuumema nime

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: SCANPIX

Eurosport vahendas täna, et kuigi Prantsusmaa jalgpallikoondislast Paul Pogbad on seostatud üleminekuga Madridi Reali, võib Jose Mourinho mehe hoopis Inglismaale meelitada.

Pogbad, kes on parajasti tegemas suurepärast EMi, on viimasel ajal seostatud üleminekuiga Juventusest Madridi Reali, sest tema agendi sõnul on Hispaania meeskonna peatreener Zinedine Zidane suur Pogba fänn. Nüüd on aga Eurosport teatanud, et Real võib suve ühest kuumemast nimest ilma jääda, sest meest tahab oma tiimi ka Manchester Unitedi värske loots Jose Mourinho ja väidetavalt ongi Inglismaa meeskonna juhendaja jõudnud läbirääkimistes juba kaugemale kui Real.

Peamiseks põhjuseks, miks Eurospordi väitel peaks Pogba otsustama just ManU kasuks, on asjaolu, et Reali jaoks tekitab muret mehe suur palgasoov - 120 miljonit eurot - , sest see seaks ta kõrgemale mitmest tiimi senisest superstaarist, kelle egod võivad kannatada saada ja see omakorda võib lõhkuda meeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles