Bale võidu järel: teadsime, et tuleb inetu mäng

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale pärast võitu koos tütrega.
Gareth Bale pärast võitu koos tütrega. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMil jõudis täna veerandfinaali Walesi koondis, kes alistas Gareth McAuley omavärava järel 1:0 Põhja-Iirimaa. Kinnise matši järel tunnistas Walesi tähtmängija Gareth Bale, et võit tuli neile väga raskelt.

«Mis ma oskan öelda? Ma teadsin, et sellest tuleb üks inetu mäng. Ma ei mõtle siinkohal midagi halba Põhja-Iirimaa kohta,» sõnas uefa.com’ile Gareth Bale. «Nad tegid meie jaoks olukorra väga raskeks. Meil ei olnud palju ruumi. Teadsime, et lõpuks ühest väravast piisab.»

«Nad olid meist mitmes olukorras paremad, kuid näitasime julgust ja tahtejõudu,» lisas omalt poolt Walesi peatreener Chris Coleman. «Läheme parema meelega veerandfinaali inetu mänguga, kui sõidaksin ilusa mänguga koju. Meie olime täna soosikud, kuid mäng seda ei näidanud.»

Loomulikult oli Põhja-Iirimaa leer kaotuse järel pettunud ja valusaks löögiks oli see, et matši ainus värav läks kirja nende ühe liidri McAuley omaväravana.

«Esimesel poolajal olid meil paremad võimalused, kuid võitmiseks on vaja mõni neist ka realiseerida. Gareth McAuley ei vääri seda, kuna ta on olnud suurepärane. Võtame sellest kogemusest palju kaasa,» lisas omalt poolt Põhja-Iirimaa kapten Steven Davis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles