Šveitsi staar kritiseeris ebaprofessionaalselt käitunud poolakaid (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia (ruudulises) ja Portugal.
Horvaatia (ruudulises) ja Portugal. Foto: SCANPIX

Šveitsi jalgpallikoondise suurim staar Xherdan Shaqiri kritiseeris pärast Euroopa meistrivõistluste kaheksandikfinaali Poola koondise mängijad, kes pärast penaltiseeriat läksid Šveitsi fännide ette võitu tähistama.

1:1 lõppenud normaal- ja lisaaja järel pidid poolakad ja šveitslased võitja selgitama penaltiseeria abil. Poola osutus parimaks, kuid Shaqiri arvates oleks nad pidanud enda käitumist kontrollima. «Mul ei ole sõnu. Nad on professionaalsed jalgpallurid ja peaksid teadma, kus võitu tähistada. Nad oleks pidanud minema teise väljaku otsa.»

Shaqiri ise lõi selles mängus väravasse suurepärase käärlöögi. Päris karjääri kõige ilusam tabamus see mehe enda sõnul polnud. «Te ei tunne mind vist kuigi hästi. Olen löönud väga palju kauneid väravaid,» viskas ta nalja. «See oli oluline värav, mis andis meeskonnakaaslastele ja fännidele uue hingamise. Lõpuks oleme kõik muidugi pettunud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles