Embrich: esimene tiitel oli magusam

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti epeenaiskond (Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk) võitis Torunis toimunud Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali.
Eesti epeenaiskond (Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk) võitis Torunis toimunud Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali. Foto: FIE - International Fencing Federation / Augusto Bizzi

Vehklemise Euroopa meistrivõistlustel Poolas võitis Eesti epeenaiskond kuldmedali, alistades finaalis Prantsusmaa 33:28.

«Matši alguses tegime kõik õigesti, prantslannad aga kiirustasid,» ütles kuldse Eesti koondise liige Irina Embrich ETV spordisaatele. «Seejärel üritasime eduseisu lõpuni hoida, kuid ka prantslannad rohkem vigu ei teinud.»

Eesti naiskond tuli Euroopa meistriks ka kolme aasta eest ja Embrichi meelest oli esimesel tiitlil omaette väärtus. «Mõlemad tiitlid on magusad, kuid esimene kord on ikka esimene kord,» sõnas Embirch. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles