Portugali peatreener: ilusa mänguga on raske turniire võita (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Santos
Fernando Santos Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS

Eile lisaaja viimastel minutitel Horvaatiast 1:0 jagu saanud Portugali peatreener Fernando Santos sõnas, et kuigi horvaatide vastu ei mängitud kõige ilusamat jalgpalli, kompenseerib selle positiivne tulemus.

«Tegemist oli väga taktikalise mänguga. Portugal üritas mängu domineerida, kuid Horvaatia ei lubanud, seejärel üritas Horvaatia domineerida, kuid Portugal ei lubanud. Olime vastamisi suurepärase meeskonnaga ning oli juba ette näha, et tegemist tuleb väga tasavägise mänguga,» rääkis Santos mängujärgsel pressikonverentsil.

«Vahepeal tuleb olla pragmaatiline. Muidugi on tore ilusat jalgpalli mängida, kuid nii on raske turniire võita,» jätkas Santos. Portugali kangelaseks tõusnud väravalööja Ricardo Quaresma sõnul tehti eelkõige kaitses väga hea mäng.

«Võtmehetk oli see, et me suutsime nende rünnakud tagasi lüüa ning õigel hetkel neid ise rünnata. Horvaatia puhul on tegemist kahtlemata tugeva meeskonnaga, kus on väga head mängijad. Olime õnnelikud, et suutsime mängu võita,» rääkis Quaresma.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles