Hamilton ja Rosberg on taas sõbrad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Tundub, et Mercedese vormel-1 piloodid Nico Rosberg ja Lewis Hamilton on taas sõbraks saanud. Vähemalt Hamiltoni sõnul on nende suhted võrreldes viimase ajaga oluliselt paranenud.

Meeste vaheline rivaalitsemine pole kunagi olnud saladuseks. Nii hoiatas eelmise aasta lõpus Mercedes, et kui mehed ei suuda koos ühes meeskonnas eksisteerida, tuleb neil endale uus töökoht leida. 

«Meil on tegelikult Nicoga kõik väga hästi. Ma tõesti ei oleks osanud oodata, et me nii hästi läbi saame. Tõenäoliselt on asi vanuses. Nico on pereinimene ning tal on laps. Ajaga on ta kasvanud ning meie vaheline austus on suurem kui kunagi varem,» rääkis Hamilton Sportsmailile.

«Kui me pole teineteisega millegi suhtes rahul, siis saame sellest  silmast silma rääkida. Kui mul on probleem, koputan tema uksele ning küsin, kas saan temaga privaatselt rääkida. Me ei aruta tiimisiseseid asju avalikult. Vähemalt seni pole seda teinud,» jätkas valitsev maailmameister.

«Ütleme teineteisele otse: «Kuule, mees, mulle selline asi ei sobi.» Ühel päeval rääkisime Monacos basseini ääres oma pooltundi. See oli tõesti rahustav,» jätkas Hamilton juttu suhete teemal meeskonnakaaslasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles