Inglise meedia: Fury kehast leiti dopinguainete jälgi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Hiljuti hüppeliigest vigastanud ning seetõttu tiitlimatši edasi lükanud Tyson Fury on väidetavalt jäänud vahele keelatud ainete tarvitamisega.

Mirrori andmetel on kolme raskekaalu MM-tiitlit hoidva Fury dopinguproovidest leitud anaboolsete steroidide jälgi. Fury dopinguproov võeti enne eelmise aasta novembris peetud tiitlimatši Vladimir Klitškoga ning väidetavalt leiti tema kehast nandrolooni. Ka Fury poksijast nõbu Hughie on andnud dopinguproovi, mis sisaldas samuti nandrolooni.

Fury on dopingukahtlustust eitanud. Varasemalt on ta keelatud ainete teemal sõna võtnud, öeldes, et tegemist on suure probleemiga, kuid teda see ei puuduta.

Mirrori teada ei ole dopingukahtlustus aga põhjuseks, miks Klitško ja Fury kordusmatš edasi lükati. «Polnud mingit võimalust, et Fury oleks saanud 100 protsendiga Klitško vastu võidelda,» kinnitas matši promootor, et just vigastus oli tiitlivõitluse edasilükkamise põhjuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles