Kaks õlut ja Instagram: Islandi koondis nautis edu täiel rinnal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmakordselt finaalturniiril osalev Island naudib EMi täiel rinnal.
Esmakordselt finaalturniiril osalev Island naudib EMi täiel rinnal. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMi suurim üllataja Island, kes kohtub homme õhtul kaheksandikfinaalis Inglismaaga, nautis mõnuga alagrupiturniirilt edasipääsemist ja kolmandas alagrupimängus Austria üle saadud läbi aegade esimest võitu suurturniiril.

«Pärast mängu ütles peatreener (rootslane Lars Lagerbäck – toim), et iga üks võib võtta kaks õlut. See oli mõnus. Usun, et olime need auga ära teeninud!» sõnas kaitsja Haukur Hauksson enne Inglismaa-mängu peetud pressikonverentsil, vahendab Reuters.

Oma osa sai Haukssonilt ka Arnor Traustason, kes Austria vastu viimasel minutil võiduvärava lõi. «Arnor istus terve järgmise päeva, telefon näpus, ning suhtles Instagramis ja Facebookis tekkinud uute tuttavatega,» lõõpis Hauksson. Tema sõnul andis Portugaliga tehtud viik kogu koondisele usku, et kartma ei pea nad sel turniiril kedagi. «Ma ei usu, et inglased kellelegi muret valmistavad. Mängime samamoodi nagu mängisime Cristiano Ronaldo vastu. Vaevalt keegi meist sellele mõtles, et tegu on ühe maailma parema mängijaga,» arvas Hauksson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles