Zlatan nõuab Manchester Unitedilt hiigelpalka

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic on koostöös oma agendi Mino Raiolaga teatanud Manchester Unitedile, et tahab neilt nädalapalgaks 270 000 eurot. Guardiani teatel istusid Ibrahimovic ja Raiola klubi esindajatega laupäeval ühe laua taga ja kokku lepiti üheaastases koostöös.

Maailma kõrgeima palgaga jalgpallur on praegu Cristiano Ronaldo, kellele Madridi Real maksab pärast maksude mahaarvamist nädalas umbes 350 000 eurot. Teisel kohal on selles tabelis Barcelona supertäht Lionel Messi ja kolmas Wayne Rooney, kes kasseerib Manchester Unitedilt nädalas sisse 250 000 naela ehk ümberarvutatult pisut üle 300 000 euro. Sama palju teenis PSG ridadesse kuuludes ka Ibrahimovic.

Guardiani väitel tahab Ibrahimovic veel Unitedi uue peatreeneri Jose Mourinhoga rääkida sellest, milliseks kujuneb tema roll meeskonnas. Lisaks Ibrahimovicile ajab United taga veel Dortmundi Borussia armeenlasest poolkaitsjat Henrik Mkhitaryani.

Rootsi koondis langes käimasoleval EMil konkurentsist juba alagrupiturniiri järel, jäädes võiduta. Enne viimast alagrupikohtumist teatas Ibrahimovic, kellel jäigi turniiril värav löömata, et teeb koondise esindamisega lõpparve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles