Embrich videointervjuus: saime olümpia eel enesekindlust juurde

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti epeenaiskonna ridades teist korda Euroopa meistriks kroonitud Irina Embrich tunnistas, et naiskond sai Rio olümpiamängude eel küll enesekindlust juurde, kuid suurvõistlusel peab valmis olema ka ootamatusteks.

«Medalite võitmine tavaliseks ei muutu, kuid loomulikult olid esimese Euroopa meistritiitli võitmisel tugevamad emotsioonid. Iga võistlus on ikkagi tähtis ja kui tulemus tuleb, siis on kõik suurepärane,» rääkis Embrich täna Tallinna lennujaamas.

Ühtegi rasket hetke Eesti naiskonnal laupäevase võistluse ajal polnudki: «Kõik matšid olid küll pingelised, aga ei olnud sellist momenti, et oleks hirm tekkinud. Näitasime kindlat vehklemist ja kahtlusi ei tekkinud.»

Olümpiale mõeldes tunnistas Embrich, et sealset asjade käiku on raske prognoosida. «Loomulikult saime enesekindlust: oleme kõik tugevad ja vorm on hea. Olümpial võib aga kõik emotsionaalselt teist pidi olla. Seal on raske midagi ennustada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles