Messi lõpetas koondisekarjääri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Lionel Messi Copa America Centenario finaalis, kus jäädi alla Tšiilile.
Pettunud Lionel Messi Copa America Centenario finaalis, kus jäädi alla Tšiilile. Foto: ADAM HUNGER/REUTERS

Argentina ja Barcelona ründetäht Lionel Messi lõpetab 29-aastaselt oma koondisekarjääri.

Täna varahommikul peetud Copa America finaalmängus penaltiseerias eksinud Messi teatas pärast kaotusmängu Tšiili vastu, et lõpetab rahvuskoondise esindamise. «Minu jaoks on koondisekarjäär läbi. Olen andnud endast kõik ning see on valus, et ma ei ole tšempion,» teatas Messi.

«Tegemist on raske hetkega, mida analüüsida. Minu esimene mõte on see, et koondis pole minu jaoks. Oleme neljal korral finaali jõudnud ja kõik kaotanud. Olen alati tahtnud rohkemat, kuid seda pole juhtunud.»

Messi tegi Argentina eest debüüdi 2005. aastal ning on koondist esindanud 112 kohtumises, milles ta on kokku löönud 55 väravat. 

Barcelona ründaja on rahvuskoondisega suurturniiri finaalis mänginud nüüd neljal korral ja alati on tal tulnud leppida kaotusega. Lisaks 2014. aasta MMile ning tänavusele ja mullusele Copa Americale on tal hõbedane medal kodus ka 2007. aasta Copa Americalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles