Agüero: mitmed mängijad mõtlevad koondisekarjääri lõpetamisele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Sergio Agüero
Lionel Messi ja Sergio Agüero Foto: NELSON ALMEIDA/AFP

Lionel Messi avaldas täna, et tema koondisekarjäär on lõppenud. Kuigi tegemist võib olla emotsiooni ajendil öelduga, usub tema kaasmaalasest ründaja Sergio Agüero, et ka teised koondislased võivad peagi rahvuskoondise esindamise lõpetada.

«Mõned mängijad kaaluvad koondisega lõpparve tegemist. Pärast mängu valitses riietusruumis kohutav meeleolu. Isegi hullem kui pärast MM-finaali kaotust,» rääkis Manchester Citys klubijalgpalli mängiv Agüero.

Argentina väravavaht Sergio Romero ei usu, et Messi täna tehtud avaldust tõsiselt mõtleb. «Ma arvan, et tegemist oli emotsiooni ajendil tehtud otsusega. Ma ei kujuta ilma Messita Argentina koondist ette. Usun, et ta mõtleb ümber.»

Lõuna-Ameerika meedias on spekuleeritud, et koondisekarjäärist loobumismõtted on pähe tulnud Javier Mascheranol, Lucas Biglial, Ever Banegal, Ezequiel Lavezzil ning Angel Di Maríal. Argentina mängib järgmise kohtumise 1. septembril, kui MM-valiksarjas mängitakse Urugaiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles