Meeste tennisevalitseja Djokovic alustas Wimbledoni võidukalt

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic servimas.
Novak Djokovic servimas. Foto: SCANPIX

Tennisetäht Novak Djokovici (WTA 1.) jaoks algas Wimbledoni tenniseturniir mõõduka pingutusega, kui viimane alistas esimeses ringis 6:0, 7:6, 6:4 inglase James Wardi (WTA 177.).

29-aastane Djokovic, kes jahib oma karjääri neljandat Wimbledoni tiitlit, suutis võita esimesed üheksa geimi, kuid teises setis näitas ka Ward võimu. «James servis väga täpselt, mistõttu oli tema servi raske murda, » ütles Djokovic BBC vahendusel.

Serblane on liikumas oma viienda suure slämmi poole, olles võitnud sel aastal nii Austraalia kui ka Prantsusmaa lahtised tennisemeistrivõistlused.

Viimaks suutis mees võtta kogemuste toel kohustusliku võidu ning astuda järgmisesse ringi. Ta lisas: «Esimesed üheksa geimi suutsin veatult mängida. Tunne oli hea ja mingil hetkel muutus James närviliseks. Ta mängis teises setis paremini, kuid kokkuvõttes tegin kindla esituse.»

Tiitlikaitsja teel seisab järgmises ringis ees horvaatlane Ivo Karlovic (WTA 23.), kes alistas samuti kolmes setis kaasmaalase Borna Corici.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles