Võidu arhitekt Conte: tõestasime, et oskame kaitsetööst enamat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia jalgpallikoondise peatreener Antonio Conte.
Itaalia jalgpallikoondise peatreener Antonio Conte. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise peatreener Antonio Conte, kelle hoolealused alistasid EM-finaalturniiri kaheksandikfinaalis 2:0 Hispaania ja võtsid revanši neli aastat tagasi finaalis saadud kaotuse eest, sõnas, et on meeskonna üle uhke.

«Teadsin, et mu poistes on peidus midagi vägevat, midagi erilist! Täna näitasime kõigile, et Itaalia mäng ei tähenda vaid catenaccio’t,» viitas Conte süüdistustele, et itaallased oskavad vaid hästi kaitsta.

Emanuele Giaccherini lisas, et võidule pani aluse treeneri hea töö. «Kõik oli viimase pisiasjani ette valmistatud. Conte õpetab meile kõike. See oli teenitud võit,» sõnas Giaccherini. Avavärava löönud Giorgio Chiellini lisas, et tema mõtted on juba laupäevasel veerandfinaalil valitseva maailmameistri Saksamaaga. «Oleme paari päeva jooksul vastamisi maailma kahe kõige tugevama meeskonnaga,» tõdes Chiellini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles