Inglismaa peatreener astus häbistava kaotuse järel otsekohe tagasi (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson.
Roy Hodgson. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson teatas EM-finaalturniiril Islandilt saadud 1:2 kaotuse järel, et paneb ameti maha.

«Mul on kahju, et see peab nii lõppema, aga vahel juhtub nii,» vahendab BBC Hodgsoni sõnu mängujärgsel pressikonverentsil. «Loodetavasti näete sellegipoolest Inglismaa koondist peagi mõne suurturniiri finaalis.»

Hodgson kaitses oma mängijaid, kes tegid kaheksandikfinaalis vaid neli raamidesse läinud pealelööki Islandi viie vastu. «Kui peatreeneriks asusin, öeldi mulle, et mängijad ei viitsi vaeva näha, aga see polnud nii.»

Hodgsoni käe all võitis Inglismaa 56 mängust 33. Tema leping oleks niikuinii turniiri järel lõppenud, ent viimastel päevadel jõudsid meediasse uudised selle kohta, nagu plaaniks Inglismaa jalgpalliliit temaga lepingu pikendamise osas läbirääkimisi pidada. Koos Hodgsoniga lahkuvad ametist ka abitreenerid Ray Lewington ja Gary Neville.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles