Karjääri parimal ITF-kohal olev Raisma on Inglismaal jõudnud 16 parema hulka

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Marko Toomast

Noor Eesti tennisist Kenneth Raisma (ATP 853) mängib Roehamptonis Wimbledoni noorteturniiri eelvõistlust ja on jõudnud kahe hea võiduga 16 parema hulka.

Raisma asub oma ITF karjääri parimal positsiooni (ITF 26) ja on 1. kategooria võistlusel murukattega väljakutel võitnud kaks 3-setilist mängu. Avaringis sai ta 6:3, 3:6, 7:5 jagu jaapanlasest Yuta Shimizust (ITF 39) ja teises ringis vene nimega austerlasest Jurij Rodionovist (ITF 13). Siin jäi mängu tulemus 7:6(4), 4:6, 6:4, kirjutas tennis.ee.

16 parema hulgas mängib Raisma prantslase Geoffrey Blancaneauxiga (ITF 7), kellega ta mäletatavasti alustas väga edukalt Roland Garrose noorteturniiril paarismängu. Seejärel aga Blancaneaux lõpetas paarismängu, et keskenduda üksikmängule. Ja mis seal salata, otsus oli õige: Blancaneauxist sai Roland Garrose noorteturniiri võitja.

Ka paarismängus on Raisma Roehamptonis edukalt alustanud. Kreeklase Stefanos Tsitsipasega alistasid nad avaringis poolakad Piotr Matuszewski ja Kacper Zuki tulemusega 4:6, 6:3, 10:6. Koha eest veerandfinaali peavad nad võistlema usbekkide Jurak Karimovi ja Khumoyun Sultonoviga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles