Vanameister Maradona mõistab Messi otsuse hukka

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi pärast eksitud penaltit.
Lionel Messi pärast eksitud penaltit. Foto: SCANPIX

Argentiina jalgpallikoondise kunagine tähtmängija Diego Maradona taunib Lionel Messi käiku, mille kohaselt viimane Copa America finaalis saadud kaotuse tõttu Tšiili vastu koondisekarjäärile kriipsu peale tõmbas.

Pingeline mäng, mille normaalaeg lõppes viigiga ning väravaid ei löödud ka pärast lisaaega, liikus lõpuks välja penaltiteni. Argentiina koondise esimene lööja Messi eksis 11-meetri karistuslöögil ja viimaks suutis mäletatavasti Tšiili end 4:2 võidusadamasse tüürida.

Teatavasti pidi kolmandat finaali järjest Messi leppima kaotajarolli jäämisega, pärast mida teatas ta oma koondisekarjäärile punkti panemisest. Maradona aga soovib viiekordse maailma parima jalgpalluri tiitlit omava mehe jätkamist koondise eesotsas kuni 2018. aasta maailmameistrivõistlusteni Venemaal.

«Messi peab püsima rahvuskoondises. Ta läheb Venemaale teadmisega, et ta tuleb maailmameistriks. Ta peab rohkem toetuma oma meeskonnakaaslastele, kes suudavad täita neile seatud eesmärke,» ütles Maradona.

Messi omab seni vaid 2008. aasta Pekingi olümpiamängude kuldmedalit ja 2005. aastal saavutatud FIFA noorte meistritiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles