Peatreener Visnapuu: U20 noormeeste sõprusmängude tuur näitas nõrgad kohad kätte

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U20 koondise peatreener Indrek Visnapuu.
U20 koondise peatreener Indrek Visnapuu. Foto: Margus Ansu

Kui esmaspäeval pidid nooremate vanusegruppide koondised vastu võtma kaotused korvpalli Nordic Cupilt, siis paraku ei toonud Eesti jaoks kastaneid tulest ka U20 noormeeste tiim.

Et eelmise päeva mäng Leedus ilmselt veel jalgades ja tugev vastane oli värske, jäädi Läti koondise vastu mängides vähehaaval maha iga veerandiga, poolajaks 42:28. Energiasööstu ei tulnud ka teisel poolajal, pigem võtsid mõlemad meeskonnad hoogu veelgi maha, ja nii võitsid võõrustajad lõpuks kohtumise kindlate numbritega 73:48. Lätlaste parim Klāvs Čavars, kelle panuseks jäi 12 punkti ja 7 lauda. Meie poiste tugevaim esitus Kregor Hermetilt, kes napilt-napilt kaksikduublist välja jäi – täna 9 punkti, 9 lauapalli.

«Meie esimesed kontrollmängud ja selles mõttes õnnestunud, et nägime ära, kus peame paremaks saama, mis on nõrgad kohad. Tugevate vastastega ongi alguses hea mängida, näidatakse nõrkused kohe kätte. Sai mängijaid katsetada, kahjuks üks mängija oli küll puudu, aga põhimõtteliselt õnnestunud reis, ja nägime võitluslikke mänge. Tulemusele ei paneksgi nii palju sellistes kohtumistes rõhku. Võistkonna kohta sai piisavalt infot ja seega võib öelda küll, et reis täitis kindlasti oma eesmärki,» ütles lühikese tuuri kokkuvõtteks peatreener Indrek Visnapuu.

Eesti esinduse koosseis selleks reisiks oli:

1. Kregor Hermet

2. Heivo Parrol

3. Madis Soodla

5. Taavi Jurkatamm

6. Mihkel Kirves

7. Karl Jürjens

8. Karl Lips

9. Ivalo Pajumets

10. Sander Viilup

13. Norman Käbin

14. Siim Post

15. Artur Arhangelski

Peatreener Indrek Visnapuu

Treener Raido Rebane

Treener Margo Tali

Füsioterapeut Elo Heinaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles