Võidukas Flora tegi Meistrite liigas oma elu siiski keeruliseks

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistri FC Flora ja Gibraltari parima klubi Lincoln Red Impsi kohtumine Meistrite liiga eelringis.
Eesti meistri FC Flora ja Gibraltari parima klubi Lincoln Red Impsi kohtumine Meistrite liiga eelringis. Foto: Tairo Lutter

MEISTRITE LIIGA. 28. mail tõstsid Madridi Reali mängijad San Siro staadionil pea kohale Meistrite liiga hooaja 2015/16 võidutrofee. Täpselt kuu aega hiljem tehti Tallinnas algust uue hooajaga, kui esimese eelringi mängus jooksid väljakule Eesti meister FC Flora ning Gibraltaril kuldmedalid kaela saanud Lincoln Red Imps.

Avamänguga avati ka väravaarve ning hooaja 2016/17 Meistrite liiga esimese tabamuse autoriks on florakas Rauno Alliku, kes oli täpne matši 35. minutil. Lõpuks teenis Flora napi 2:1 võidu, mis on kordusmänguks üsnagi libe seis.

Alliku tabamuse kõrval sai florakatest 49. minutil värava kirja veel Rauno Sappinen. Lincoln Red Impsi meeskonna tabamuse eest hoolitses 57. minutil Joseph Chipolina, kes on 18 kohtumisega ka Gibraltari koondise rekordinternatsionaal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles